PREPORUČI NAS I ZARADI

Sigurno znate nekoga kome treba novi sajt ili pomoć u održavanju istog ili možda nekoga kome treba pomoć u promociji i prodaji svojih proizvoda i usluga preko društvenih mreža? Zašto to ne bi iskoristili i napravili „win-win-win“ situaciju. Vaši prijatelji će dobiti pomoć koja im je neophodna, mi ćemo dobiti klijenta, a Vi procenat od naše zarade.

Kontaktirajte nas i počnite zarađivati

Neko od naših agenata će Vas kontaktirati u što kraćem roku i dati sve potrebne informacije

Preporuči i zaradi

Stimulativne provizije

Isplate u roku od 5 dana

Zarađujte u periodu od dvije godine

Jednokratni bonusi za više preporuka

Promotivni materijali

Šta je program "Preporuči i zaradi"?

Program “Preporuči i zaradi”, koji je šire poznat kao “referral program”, omogućava Vam da zaradite novac samo na osnovu preporuke klijenta i kupca nekoj kompaniji. 

Npr. sigurno ste čuli da je neko pronašao kupca prijatelju ili poznaniku za stan ili automobil i da ga je vlasnik zbog toga “častio”.

Ovdje je princip potpuno isti. Vi poznajete nekoga kome je potrebna pomoć u vezi sa izradom ili održavanjem sajta, reklamiranjem preko interneta tj. društvenih mreža. Dovoljno je da nam javite i povežete nas sa tom osobom ili kompanijom i sve ostalo dalje je naša briga. Vaše je samo da čekate da dogovorimo saradnju sa Klijentom i da Vam isplatimo novac po osnovu preporuke.

Kako sve funkcioniše

Poznajete nekoga kome je potrebna naša pomoć

Sigurno među svojim prijateljima imate nekoga ko ima svoj sajt ili prodaje svoje proizvode i usluge preko interneta i društvenih mreža i znate da im je potrebna pomoć kako bi svoj biznis podigli na viši nivo.

Predstavite im našu kompaniju

Porazgovarajte sa svojim prijateljima, recite im za nas i da možemo da im pomognemo i olakšamo poslovanje na internetu, bilo da je u pitanju izrada sajta, njegovo održavanje, marketing društvenih mreža, bolja pozicija na Google-u, edukacija

Javite nam se

Sljedeći korak je da se javite nama putem forme na vrhu stanice ili putem emaila [email protected], te da nam kažete da imate klijenta za nas i da želite da nas povežete sa njima. 

Ugovor

Naš agent će Vas kontaktirati u što kraćem roku i dogovoriti sa Vama sve uslove saradnje i ponuditi potpisivanje ugovora u kome će biti detaljno precizirane sve pojedinosti saradnje između Vas i Webherzz-a, uključujući i Vašu zaradu. Ovdje se praktično završavaju sve vaše obaveze.

RAZGOVOR I PONUDA

Nakon toga mi potpuno preuzimamo komunikaciju sa klijentom, saslušaćemo njegove potrebe i zahtjeve i dati našu ponudu. 

ISPLATA

Ukoliko klijent prihvati našu ponudu i nakon  potpisivanja ugovora između Webherzz-a i klijenta, Vama će u roku od 5 dana od klijentove uplate biti isplaćena dogovorena provizija u skladu sa potpisanim sporazumom. I ne samo tada, već i nakon svake naredne uplate od strane klijenta. 

Kontaktirajte nas i počnite zarađivati

Neko od naših agenata će Vas kontaktirati u što kraćem roku i dati sve potrebne informacije