BLOG

Seo strategija eCommerce web shop blog
Neodržavan web sajt

9 razloga zašto neodržavan sajt škodi Vašem biznisu

Pođite od sebe. Kada uđete na neki sajt koji izgleda ružno, zastarjelo, zapušteno, neodržavano definitivno steknete određeni utisak o kompaniji koja stoji iza toga sajta. Većina tih utisaka je vrlo loša. Vrlo vjerovatno ćete pomisliti: “Ti ljudi mora da su spori u obavljanju posla. Izgleda da nisu dotakli sajt već 5 godina.” ili “Zašto moram da zumiram prstima da bih pročitao šta piše na sajtu? Ova slova su presitna” ili ono najgore “Pitam se da li ova kompanija još uvijek posluje” i sljedeće što ćete uraditi je klik na dugme “Back” u Vašem internet pregledaču i odlazak sa stranice.

Podrška i održavanja web sajtova

Šta podrazumijeva održavanje sajtova i zašto je važno za Vaš posao?

Održavate li sami svoju web sajt ili dopuštate profesionalcima da to rade? Prilikom posjete web sajtovima, oni mogu da izgledaju prilično jednostavno, a većina korisnika ne shvata kako sistem izgleda iza kulisa, te da ono što se čini jednostavnim i lakim za upotrebu ima nekoliko aspekata na koje treba redovno obraćati pažnju. Većina korisnika nije svjesna potrebnih napora na održavanju da bi sve bilo ažurno i radilo bez problema.

Seo strategija eCommerce web shop tagovi meta

Jednostavan vodič kroz SEO strategije za WEB SHOP koje zaista RADE

Ako ste otvorili ovu stranicu, onda je to zbog veoma važnog razloga: želite da Vaš eCommerce sajt postane relevantniji u očima Google-a. Da bi to postigli, vjerovatno već znate da je potrebno implementirati određene SEO strategije za eCommerce u sadržaju koji se nalazi na web shopu.

Društvene mreže web sajt

Zašto društvene mreže nisu zamjena za web sajt?

Oko jedne stvari nema spora. Društvene mreže su moćan marketing alat koji će Vam omogućiti da uvećate tzv. brand awareness, odnosno svijest o brendu, te da se povežete sa potencijalnim kupcima ili klijentima. Upravo iz ovog razloga, veliki broj biznisa vjeruje da aktivnost na društvenim mrežama znači i da je njihov biznis prezentovan na pravi način na internetu i da su zamjena za web sajt. To jednostavno nije tačno. 

Web shop izrada

8 razloga zbog kojih Vam je web shop neophodan

Da li tražite jednostavan i efikasan način da uvećate svoj profit? Restorani, prodavnice, uslužne djelatnosti – koje god tržište uzmete u obzir, ako ne posjedujete web shop (internet prodavnicu), onda ostavljate novac na stolu da ga drugi pokupe umjesto Vas. A evo i zašto… 

Budite u toku...

Prijavite se da dobijate informacije o novim objavama na blogu

Bez spama, obavještenja samo o novim tekstovima na blogu

Pratite nas i na Facebooku